BORSA DE TREBALL


IGEOTEST

Actualment totes les places estan cobertes, però ens pot enviar el seu currículum a igeoadministracio@andorra.adALTRES

Convocatòria dels ajuts de doctorat del Govern
per al curs acadèmic 2018-2019


El Govern, a proposta del titular d’Educació i Ensenyament Superior, ha acordat destinar 90.000 euros a la convocatòria dels ajuts de doctorat per al curs acadèmic 2018-2019. D’aquesta dotació, 30.000 euros van destinats a nous ajuts de tercer cicle i 60.000 euros a ajuts de renovació del doctorat. Aquests ajuts van destinats a joves que vulguin iniciar i continuar la seva carrera professional en l’àmbit de la recerca mitjançant els estudis de doctorat.

El termini de presentació de les sol·licituds s’obre l’endemà que es publiqui la convocatòria al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), 30 de maig, i es tanca el divendres 29 de juny del 2018.

InformacióProjecte CASEU (Central Asian and European Universities)

Des del juliol passat la Universitat de Barcelona lidera el projecte CASEU. Es tracta d'un projecte dins el marc del programa Erasmus Mundus, que promou l'intercanvi acadèmic (tant alumnes com PDI i PAS) entrte cinc universitats europees (entre elles la UB) i quatre universitats del Kazakhastan i Uzbekistan. Aquest és un projecte de quatre anys de durada de manera que s'acabarà el juliol del 2018.

Més informacióOfertes de beques i premis acadèmics aquí
GEOTEST
Geologia, geotècnia i
serveis científico-tècnicsGEO3
Prospecció geofísica
i cartografia temàtica


DRYAS
Medi Ambient, hidrogeologia
i Riscos Naturals