BORSA DE TREBALL


IGEOTEST

Actualment totes les places estan cobertes, però ens pot enviar el seu currículum a igeoadministracio@andorra.adALTRES

Convocatòria pública internacional que preveu un ajut de personal investigador en formació per a doctorands (Universitat d'Andorra)

Oberta la convocatòria pública internacional que preveu un ajut de personal investigador en formació per a doctorands, assignat al Grup de recerca interdisciplinari en educació de la Universitat d'Andorra, durant el curs 2018-2019.

Data límit de presentació: 6 d'abril de 2018 a les 13 hores.

InformacióOferta laboral Observatori de la Sostenibilitat d'Andorra

Per si és del vostre interès, l'Observatori de la Sostenibilitat d'Andorra ha publicat una oferta laboral

InformacióAjuts Europeus Poctefa

Ha estat publicada al BOPA la segona convocatòria complementària als ajuts europeus Poctefa, any 2017. Ja es poden consultar les bases i els documents de sol·licituds a la pàgina web d'Ensenyament Superior.

Poden sol·licitar els ajuts les institucions universitàries, els centres de recerca i tecnologia, les empreses, les administracions públiques i els actors socioeconòmics d'Andorra, sempre que siguin socis, associats o subcontractats, participin i formin part d'un projecte Poctefa que hagi rebut finançamenten la segona convocatòria europea 2016 del Poctefa 2014-2020.

El termini de presentació de les sol·licituds es tancarà el dimecres 28 de febrer de 2018.
 
Més InformacióProjecte CASEU (Central Asian and European Universities)

Des del juliol passat la Universitat de Barcelona lidera el projecte CASEU. Es tracta d'un projecte dins el marc del programa Erasmus Mundus, que promou l'intercanvi acadèmic (tant alumnes com PDI i PAS) entrte cinc universitats europees (entre elles la UB) i quatre universitats del Kazakhastan i Uzbekistan. Aquest és un projecte de quatre anys de durada de manera que s'acabarà el juliol del 2018.

Més informacióOfertes de beques i premis acadèmics aquí
GEOTEST
Geologia, geotècnia i
serveis científico-tècnicsGEO3
Prospecció geofísica
i cartografia temàtica


DRYAS
Medi Ambient, hidrogeologia
i Riscos Naturals