ESDEVENIMENTS


GEOTEST
Geologia, geotècnia i
serveis científico-tècnics- Tota la informació relacionada amb la XIII Reunió Nacional de Quaternari 2011, es troba disponible a la web de la Fundació Marcel Chevalier.- XI Trobada de Centres d'Estudis de Lleida, La Franja, Aran i Andorra. Isona, dissabte 16 de juny de 2018.

- Informació- Primera jornada del GEFVA (Grup de treball per l'Estudi de la Flora i Vegetació d'Andorra) sobre flora, vegetació i biodiversitat. Sala d'actes de Morabanc, Av. Meritxell 96, Andorra La Vella. Dilluns 18 de juny de 2018.

- CENMA- IX Jornades d'etnobotànica en llengua catalana. Canillo, 6, 7 i 8 de juliol de 2018.

- Informació- Nit literària andorrana - Ordino - Principat d'Andorra. Premis 2018 de la Nit Literària relacionats amb recerca.

     · Premi Principat d’Andorra. Investigació Històrica. Dotat pel M.I. Consell General, 10.000 euros. Poden optar al premi Principat d’Andorra les obres originals i inèdites, el tema de les quals sigui la investigació històrica sobre Andorra

     · Premi de divulgació científica. Dotat per MORABANC, 3.500 euros. Hi poden participar els treballs que donin a conèixer, de forma divulgativa, idees, teories o pensaments de qualsevol de les ciències naturals, experimentals, socials o humanes. S’entén per divulgació que l’obra ha de poder ser llegida pel gran públic, no només per especialistes.

Les obres aspirants als premis s’hauran de trametre i presentar abans del dia 15 de setembre de 2018. Per a qualsevol dubte, podeu consultar la pàgina web: http://bloc.cercleartsilletres.net/wordpress/sample-page- Universitat de Barcelona, Unitat de Cultura Científica: Informació sobre el projecte Camins Infinits (Perquè el coneixement no té límits). En col·laboració amb l’Escola de Doctorat de la UB, la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la Universitat de Barcelona està duent a terme una crida a investigadors en formació de la Universitat per crear una borsa de voluntaris per al nou projecte de divulgació Camins infinits.

Camins infinits és un programa de visites d'investigadors en formació a centres d’ensenyament de primària i secundària de tot Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les preguntes que nois i noies es fan sobre el món de la recerca. El projecte vol posar en contacte escolars i joves investigadors de la Universitat de Barcelona amb el doble objectiu d’estimular l’interès dels primers per la ciència i el coneixement i, a la vegada, contribuir a millorar les habilitats comunicatives dels investigadors participants.

Els joves investigadors s’ofereixen a fer una sessió, presencial o virtual (a través d’una videoconferència), en aquells centres de primària o secundària que ho sol·licitin, per explicar la tasca de recerca que duen a terme. La participació en el projecte serà reconeguda per l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UB. Us podeu inscriure com a participants en l'activitat mitjançant el formulari web del projecte.

GEO3
Prospecció geofísica
i cartografia temàtica


DRYAS
Medi Ambient, hidrogeologia
i Riscos Naturals