skip to Main Content

Avís legal i privacitat

L’ús del lloc web implica l’expressa i plena acceptació de les presents condicions generals, de totes i cadascuna de les disposicions incloses en el present avís legal en la versió publicada en el moment en què l’usuari accedeix a l’esmentat avís. Per aquest motiu, l’usuari ha de llegir el present Avís Legal cada vegada que accedeixi al portal, atès que poden produir-se modificacions en les condicions generals, sense perjudici de les condicions particulars que es poden aplicar a determinats serveis concrets del portal. L’accés al portal és gratuït i la seva visualització no requereix prèvia subscripció o registre. A través del web es facilita informació d’interès general sobre l’empresa propietària i altres informacions de caràcter general que poden ser interessants per als internautes.

Propietat intel·lectual sobre els continguts

Tots els elements que apareixen al portal, així com la seva estructura, disseny i codi font, són propietat d’Igeotest SLU i estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual. No podran realitzar actes de reproducció, modificació, distribució o comunicació pública del web sense el consentiment previ de la propietària. L’accés per part de l’usuari i/o client als continguts i serveis del portal no implica cap dret de transmissió, cessió, dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública dels mateixos objecte de propietat intel·lectual, sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de la propietària o del tercer titular dels drets, si escau.

Política de privacitat d’Igeotest

Igeotest SLU, empresa de nacionalitat andorrana amb domicili a Andorra la Vella (Andorra), Carrer Dr Nequi 4, Edifici Vilalta 1r 3a, és titular de la website www.igeotest.ad. La visita les pàgines és anònima, en cap cas s’accedeix a informació de caràcter personal. Tanmateix, amb l’objectiu d’oferir un millor servei i facilitar l’ús del web, s’analitzen el número de pàgines visitades, el número de visites, així com l’activitat dels visitants en el portal, i la seva freqüència d’utilització.

Acceptació

L’accés i utilització del portal implica el consentiment i acceptació de l’usuari i / o client i la seva adhesió a les condicions detallades anteriorment..

 

Back To Top